Online betalen via uw eigen bank

Werkwijze

1. Welkom!

U bent 24 uur per dag welkom bij MooiHandig voor allerlei hulpmiddelen en producten die het leven gemakkelijker maken. We streven er naar binnen 3 tot 5 werkdagen te leveren. Wanneer hier door omstandigheden van afgeweken moet worden, ontvangt u hiervan bericht.

2. U kunt eenvoudig en veilig betalen

U kunt veilig betalen met iDEAL en vooruitbetaling.

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig uw aankopen afrekenen. U rekent af in de eigen vertrouwde internet betaalomgeving van uw bank. U kunt bij het afrekenen van de bestelling aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Aan het einde van het bestelproces, na de bevestiging kunt u aangeven via welke bank u wilt betalen. Vervolgens komt u in de internetomgeving van uw bank. Hier staat de betaalopdracht klaar en kunt u deze bevestigen, door de gevraagde gegevens in te vullen.

Vooruitbetaling

U kunt er ook voor kiezen het bedrag zelf over te maken op de manier zoals u dat gewend bent. Zodra de betaling binnen is, verzenden wij de bestelling. Voor betalingen via een buitenlandse bank hebt u de volgende gegevens nodig:
IBAN: NL65INGB0003812308
SWIFT (BIC): INGBNL2A

3. Levering

Uw bestelling wordt in Nederland aangeboden door Postnl en DHL. Er wordt twee tot vier keer aangeboden. Daarna krijg u een afhaalbericht en kunt u de bestelling afhalen bij een locatie genoemd in het afhaalbericht. De verzendkosten variëren van € 2,50 tot € 4,95, inclusief 21% BTW. Boven de € 50,00 hoeft u geen verzendkosten te betalen.

4. Ruilen is geen enkel probleem

Niet helemaal tevreden over uw bestelling? Binnen 14 dagen na levering kunt u de producten zonder opgaaf van reden retourneren waarna wij het totale aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten, zonder vragen direct terugbetalen. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van u. Volg onderstaande stappen.

Wat moet u doen:

 • Stuur een e-mail naar winkel@mooihandig.nl
 • Vermeld in de e-mail uw naam en het factuurnummer (staat op de rekening)
 • Verpak het onbeschadigde product (in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden
 • Geef in de e-mail uw bankrekeningnummer door waar het bedrag op gestort kan worden (i.v.m. snelle afhandeling).
 • Producten kunnen worden geretourneerd naar onderstaand adres:
  MooiHandig 
  Postbus 5048 
  9700 GA Groningen

5. Klachten worden direct opgelost

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar winkel@mooihandig.nl. Voor alle leveringen door MooiHandig gelden onze algemene leveringsvoorwaarden.

6. Privacy

MooiHandig respecteert de privacy van alle gebruikers. Bij het inloggen als nieuwe klant wordt er een aantal gegevens van u gevraagd. De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.

7. Geef ons uw mening

Wij horen graag hoe we onze service kunnen verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ook wanneer u niet kunt vinden wat u zocht. Wellicht kunnen we u toch verder helpen. Ons telefoonnummer is: 050 – 26 00 444. U kunt ook mailen: winkel@mooihandig.nl.