Werkwijze

1. Welkom!

Je bent 24 uur per dag welkom bij MooiHandig voor allerlei hulpmiddelen en producten die het leven gemakkelijker maken. We streven er naar binnen 3 tot 5 werkdagen te leveren. Wanneer hier door omstandigheden van afgeweken moet worden, ontvang je hiervan bericht.

2. Eenvoudig en veilig betalen

Je kunt veilig betalen met iDEAL en vooruitbetaling.

iDEAL

Met iDEAL kun je veilig jouw aankopen afrekenen. Je rekent af in de eigen vertrouwde internet betaalomgeving van jouw bank. Je kan bij het afrekenen van de bestelling aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Aan het einde van het bestelproces, na de bevestiging kun je aangeven via welke bank je wilt betalen. Vervolgens kom je in de internetomgeving van jouw bank. Hier staat de betaalopdracht klaar en kun je deze bevestigen door de gevraagde gegevens in te vullen.

Vooruitbetaling

Je kunt er ook voor kiezen het bedrag zelf over te maken op de manier zoals je dat gewend bent. Zodra de betaling binnen is, verzenden wij de bestelling. Voor betalingen via een buitenlandse bank heb je de volgende gegevens nodig: 
IBAN: NL65INGB0003812308 
SWIFT (BIC): INGBNL2A

3. Levering

Jouw bestelling wordt in Nederland aangeboden door Postnl en DHL. Er wordt twee tot vier keer aangeboden. Daarna krijg je een afhaalbericht en kun je de bestelling afhalen bij een locatie genoemd in het afhaalbericht. De verzendkosten variëren van € 2,50 tot € 4,95, inclusief 21% BTW. Boven de € 50,00 hoef je geen verzendkosten te betalen.

4. Ruilen is geen enkel probleem

Niet helemaal tevreden over jouw bestelling? Binnen 14 dagen na levering kun je de producten zonder opgaaf van reden retourneren waarna wij het totale aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten, zonder vragen direct terugbetalen. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van jezelf. Volg onderstaande stappen.

Wat moet je doen:

 • Stuur een e-mail naar winkel@mooihandig.nl
 • Vermeld in de e-mail uw naam en het factuurnummer (staat op de rekening)
 • Verpak het onbeschadigde product (in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden
 • Geef in de e-mail uw bankrekeningnummer door waar het bedrag op gestort kan worden (i.v.m. snelle afhandeling).
 • Producten kunnen worden geretourneerd naar onderstaand adres: 

  MooiHandig 
  Postbus 5048 
  9700 GA Groningen

5. Klachten worden direct opgelost

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar winkel@mooihandig.nl. Voor alle leveringen door MooiHandig gelden onze algemene leveringsvoorwaarden.

6. Privacy

MooiHandig respecteert de privacy van alle gebruikers. Bij het inloggen als nieuwe klant wordt er een aantal gegevens gevraagd. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om jouw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.

7. Geef ons uw mening

Wij horen graag hoe we onze service kunnen verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ook wanneer je niet kunt vinden wat je zocht. Wellicht kunnen we je toch verder helpen. Ons telefoonnummer is: 050 – 26 00 444. Je kunt ook mailen: winkel@mooihandig.nl.

Copyright © 2018 MooiHandig