Het team van MooiHandig

Marijke Kastermans
Eigenaar MooiHandig

In juni 2008 zijn Marijke en Karin gestart met het opzetten van een webwinkel met producten en hulpmiddelen die het dagelijkse leven plezierig maken.

‘Vanuit onze achtergrond in de zorg en onze projecten rondom wonen, welzijn en zorg bij KenK, merkten we dat er behoefte is aan producten die het zelfstandig functioneren bevorderen. Vaak worden hulpmiddelen als suf en niet mooi ervaren. Bij MooiHandig willen we laten zien dat een hulpmiddel ook erg mooi maar vooral handig kan zijn! Vanuit deze gedachte zijn we MooiHandig gestart”.

Marijke werkt tevens als zelfstandige bij KenK, opgericht in januari 2007 samen met Karin. Hier werken ze aan projecten gericht op het verbeteren van de zelfredzaamheid en het leefplezier van (kwetsbare) mensen. Een mooie link met MooiHandig!

Marijke heeft gewerkt als verpleegkundige en heeft de studie gezondheidswetenschappen gedaan. Ze heeft veel ervaring in onderwijs, onderzoek en projecten gericht op het ontwikkelen van praktijkgerichte instrumenten.


Karin Knuvers
Eigenaar MooiHandig

‘We willen producten en hulpmiddelen verkopen om de zelfredzaamheid te vergroten onder ouderen en mensen met een beperking. Maar we hebben ook een ruim aanbod aan producten die we zelf graag geven of gebruiken. Regelmatig horen wij in onze omgeving dat blikjes, tubes en potjes met veel moeite open te krijgen zijn. Dat er sappakken zijn waarvan de trekstrip afknapt. Gebruiksaanwijzingen die niet leesbaar zijn vanwege erg kleine letters. Hoge ramen of kastjes waar je niet bij kunt komen. Het levert vaak veel ergernissen op. Door middel van onze MooiHandig producten willen we mensen laten zien dat het ook anders en leuker kan!’

Karin werkt samen met Marijke als zelfstandige bij MooiHandig en KenK. Ze heeft een aantal jaren als verpleegkundige gewerkt en bewegingswetenschappen gestudeerd. Daarna heeft ze bij verschillende organisaties gewerkt aan projecten met als doel de zelfredzaamheid en het welbevinden van (kwetsbare) mensen te bevorderen.


Bibi Nijmeijer 
Marketing & Communicatie MooiHandig

Sinds maart 2012 is Bibi het team van MooiHandig komen versterken als marketing & communicatiemedewerker. 

‘De gedachte achter de webshop MooiHandig vind ik heel mooi. Mensen hebben vaak een bepaald beeld als je het over hulpmiddelen hebt, maar als ik ze de producten van MooiHandig laat zien wordt bijna iedereen enthousiast. ‘Dat is ook voor mij heel handig!’ Door onder andere leuke acties te bedenken, nieuwsbrieven uit te zetten en social media bij te houden probeer ik MooiHandig nog meer kleur en meer naamsbekendheid te geven. Daarnaast verzorg ik een groot deel van de vormgeving.’

Bibi heeft al enige jaren ervaring in de marketing & communicatie binnen het onderwijs, de ICT en de sportsector.


Veel plezier met winkelen! 

Team MooiHandig
 

     

Copyright © 2018 MooiHandig